Welcome to my Blog

In Focus

Unmute

Smartphones en video’s; 3 tips voor succes!

Smartphone_SocialMedia.jpg

 

Op de bank, tv aan en telefoon op je schoot… wie kent het niet. Even snel tijdens de reclame de laatste updates checken of onbewust een beetje swipen omdat de tv te saai is. Herkenbaar? Dan hoor jij tot die club van 43% die tijdens het tv-kijken op social media zit, of de club van 39% die op het internet surft met hun telefoon.

 

3 tips om met film te scoren op smartphones

 

Read more

Creatieve freelance filmmaker gezocht?

Filmmaker gezocht?

Op zoek naar een creatieve filmmaker die jouw film kan verwezenlijken?

Filmmaker gezocht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als filmmaker beschik ik over veel vaardigheden. Naast het filmen kan ik ook regisseren en monteren.
Vandaar dat ik mijzelf filmmaker mag noemen, alle skills in één persoon!

De afgelopen jaren heb ik aan talloze projecten meegewerkt in diverse rollen, van cameraman tot regisseur tot editor en vaak; alles-in-één. Ik heb aan speelfilms en documentaires meegewerkt en met mijn bedrijf richt ik mij op bedrijfsfilms. Filmmaker gezochtDeze films zijn zo divers als de klanten zelf, net zoals de doelstellingen. Van promotie- tot instructie films en reclame tot interne publicaties.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden en zijn tegenwoordig onmisbaar in de communicatie wereld. Ik kan films maken als geen ander en lever fantastische films af.

Ik beschik over eigen materiaal waarmee ik vrijwel elke opdracht gelijk aan kan.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je eens bespreken wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Hier kun je mijn showreel bekijken met een selectie uit mijn portfolio van het afgelopen jaar.

 

 

Filmmaker

 

 

Visit me to get your own creative film!

Oh, and an awesome cup of tea.